NVD-bestuur weer volledig

Terug naar Nieuws

NVD-bestuur weer volledig

En nu, met het grootste plezier stel ik u de man voor, die na de ALV van afgelopen dinsdag het NVD bestuur weer volledig maakt. Het is met buitengewoon veel genoegen dat ik Dhr. Jasper Vermeer tot ons bestuur welkom heet. In eerste instantie bleek het problematisch te worden doordat het bestuur geen aanmeldingen had gekregen voor de openstaande algemeen bestuur functie met portefeuille Marketing.

Dhr. Jasper Vermeer heeft zich bereid verklaard in eerste instantie als actief en uitvoerend interim bestuurslid in functie te treden en zich tijdens de ALV van 11 juni 2020 te TIEL officieel kandidaat te stellen.

Jasper Vermeer is 35 jaar oud en woont in Blaricum. Sinds 2005 actief als wedstrijd danser bij de NADB, in zowel de ballroom als de Latin American discipline en dit jaar gestart bij de TAF (in Duitsland) in de Discofox/Hustle discipline. Op 9 november 2019 hebben zij daarin ook deel mogen nemen aan het WK in Bietigheim-Bissingen en behoren nu tot de TOP 12 van de wereld. Om zijn danscarrière naar een nieuwe fase te leiden heeft hij in 2018 examen bij de IDTA voor ballroom en Latin afgelegd en heeft hij dit jaar deelgenomen aan de opleiding voor danssporttrainer en jurylid van de NADB.

Vervolgens een korte introductie door Jasper:
`In het dagelijks leven ben ik programmamanager bij het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.
Woorden die mij in mijn werk typeren zijn verbindend, sportief, ambitieus, doelgericht en maatschappelijk betrokken. Jaren terug ben ik mijn hart aan de danssport verloren en hoop dan ook dat onze sport nog een mooie en lange toekomst tegemoet kan zien. Als beroepsorganisatie heeft de NVD hierin in mijn ogen een belangrijke rol. Het samen optrekken en elkaar versteken is wat mij betreft cruciaal in het kunnen weerstaan van de uitdagingen van een veranderd danslandschap en een veranderde samenleving in bredere zin. Voor mij betekent dit dat er voor het bestuur van de NVD een grote uitdaging ligt om met het 100-jarig bestaan in zicht nog beter te verbinden met haar leden en in te spelen op de behoeftes die er leven onder de leden. Nu vind ik het altijd gemakkelijk om van de zijkant iets te roepen, daarom vind ik het van belang om dan ook op te staan en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Ik denk daarbij met mijn kennis en ervaring een goede aanvulling te kunnen zijn voor het bestuur van de NVD en hoop daarom ook dat u mij in de gelegenheid wilt stellen u dit de komende maanden te laten zijn. ́

Wij van het NVD-bestuur kijken uit naar een proactieve samenwerking, waarin we op de stijgende lijn van beroepsorganisatie verder gaan.

Jasper is te contacteren via e-mailadres: marketing@nvd.dance We zijn ontzettend blij met Jasper als toevoeging tot het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Wilco van de Burgt
Voorzitter NVD

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws